Saltar apartados

El III Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA acull l'obra de teatre "La cistellaria"

L'obra es representarà aquest divendres a partir de les 22 hores de la mà de la companyia TeatrEROS

 

Alacant, 16 de juliol de 2015

El III Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA presenta demà divendres 17 de juliol, a les 22 hores, en el Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia, l'obra de teatre La cistellaria, de la mà de la companyia TeatrEROS.

La cistelleria narra la història de la jove Selènia, que, abandonada en nàixer i recollida per una meretriu, s'enamora d'Alcesimarc, un jove de bona família, que també li correspon l’amor amb passió. Però l'idil·li es veu truncat pel pare del xic, que vol casar el fill amb una xica de la seua mateixa classe social. L'idealisme dels joves s'enfronta així al realisme dels adults. El conflicte entre amor i conveniència configura els paràmetres que emmarquen aquesta comèdia: les tortuositats de la trama argumental aniran teixint els fils que desembocaran en l'anagnòrisi o reconeixement de la xiqueta abandonada pels pares i el triomf de l'amor.

Comèdia primerenca de Plaute, estrenada pels volts del 203 abans de la nostra era, és un excel·lent exemple del que la comèdia palliata llatina deu als autors de la comèdia nova grega.

Les entrades estan a la venda en Instant tiquet, i a partir de les 19 hores el dia de la representació en les taquilles del recinte. La representació és en valencià.

Abans de la representació de l'obra es podrà degustar un sopar previ opcional amb menú romà, gràcies a la col·laboració amb l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx. Els sopars estan previstos a partir de l'obertura de portes a les 20 hores.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464