Saltar apartados

L'Odissea, d'Homer en l'III Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA

L'obra es representarà aquest dissabte a partir de les 22 hores de la mà de Rafael Álvarez "El Brujo"

 

Odissea_ElBrujoAlacant, 24 de juliol de 2015

El III Festival de Teatre Clàssic L’Alcúdia-UA presenta demà dissabte 25 de juliol, en el jaciment arqueològic de L’Alcúdia, a les 22 hores, l’obra de teatre L’Odissea, d’Homer, de la mà de Rafael Álvarez “El Brujo”.

Rafael Álvarez “El Brujo” porta al seu terreny L’Odissea, l’èpic poema grec atribuït a Homer, que narra les vicissituds de l’heroi Odisseu –Ulisses en llatí– en el seu periple de vint anys de retorn a la seua pàtria, Ítaca, després de participar en la Guerra de Troia, mentre la seua esposa Penélope i el fill de tots dos, Telèmac, han de patir els pretendents que la ronden i que espremen els seus béns en creure mort l’amo de la casa. Igual que els primers narradors orals de la història, els aedos, “El Brujo” es presenta solament sobre l’escenari, tan sol abrigallat per la música en directe, per a comptar amb el seu estil personal alguns dels més coneguts episodis d’aquest llegendari viatge.

Les entrades estan a la venda en Instant ticket, i a partir de les 19 hores el dia de la representació en les taquilles del recinte.

Abans de la representació de l’obra, podrà degustar-se un sopar previ opcional amb menú romà, gràcies a la col·laboració amb l’Associació per al Desenvolupament del Camp d’Elx. Els sopars estan previstos a partir de l’obertura de portes a les 20 hores.

 

Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464