Saltar apartados

Sis investigadors de la UA guanyen el Concurs d'Idees per a participar en convocatòries europees de I+D+i en Salut

Convocat per l'Oficina de Projectes Internacionals de la Universitat d'Alacant i amb el finançament de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana

 

 

Alacant. Dijous, 23 de juliol de 2015

Amb l'objectiu de fomentar i donar suport al lideratge del professorat i investigadors de la Universitat d'Alacant en els programes d’investigació de la Unió Europea, dimecres passat 15 de juliol es va informar sobre els premiats del Concurs d'Idees. Àrea de Salut.

En concret, Carmen Vives, del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Publica i Història de la Ciència; Rosa María Martínez, del Departament d’Agroquímica i Bioquímica; José Miguel Sempere, del Departament de Biotecnologia; David Pablo Piñero, del Departament d’Òptica, Farmacologia i Anatomia; i Ángela Sanjuan i Manuel Lillo, tots dos del Departament d'Infermeria, han sigut els guanyadors del concurs convocat per l'Oficina de Projectes Internacionals de la UA i amb el finançament de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

Premi

Els investigadors de la UA rebran, durant un període de sis mesos, assessorament personalitzat per un gestor expert per a la preparació d'una estratègia de finançament europeu de les idees guanyadores. L'objectiu final és concórrer amb aquestes idees a convocatòries europees d’I+D+I en Salut. Per a augmentar les possibilitats d'èxit, els seleccionats assistiran, del 21 al 23 de setembre del 2015, a la formació “Oportunitats de finançament per a investigació i innovació en salut: tallers de preparació i gestió de propostes”, organitzat per l'Institut de Salut Carlos III en el marc de l'Escola d'Estiu de Salut Pública de Menorca.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464