Saltar apartados

El rector felicita els equips de futbol masculí i de vòlei platja de la UA

Alacant, 30 de juliol de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, acompanyat del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, han rebut aquest matí en el despatx rectoral l'Equip de Futbol Masculí i de Vòlei Platja de la UA per a felicitar-los personalment pels seus excel·lents resultats.

L'Equip de Futbol Masculí de la UA es va proclamar al principi d'aquest mes campió de la Copa de Sant Pere d'Alacant 2015 i l'Equip de Vòlei Platja ha obtingut el tercer lloc en el Campionat d'Espanya de Vòlei Platja Cadet celebrat recentment en la platja d'Ézaro, a la Corunya.

Durant l'acte, Palomar ha mantingut una distesa conversa amb els esportistes per a conèixer les seues experiències esportives, i els ha transmès la seua satisfacció pels èxits aconseguits.

En la recepció també han estat presents Juan Carlos Ramón Santos, subdirector del Servei d'Esports; Manuel Navarrete, tècnic responsable dels Equips federats del Club Esportiu UA; Isidre Pérez, coordinador del Club Esportiu UA; Álvaro Martínez Luque, entrenador de l'Equip de Futbol Masculí del Club Esportiu UA, i els doctors José Manuel Jiménez Olmedo, José Antonio Pérez Tupín i Juan José Chinchilla, assessors científics.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464