Saltar apartados

El rector rep el president de la Diputació i el nou diputat de Cultura i Universitats

Sánchez i Palomar coincideixen en la importància de treballar en la internacionalització i el retorn del talent

 

 

Alacant. Dimarts, 28 de juliol de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el seu despatx el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, en la seua primera visita oficial al campus de Sant Vicent. Sánchez ha aprofitat l’estada en la UA per a anunciar la creació d'una àrea específica centrada en l'atenció a la universitat, encarnada en el que serà el nou diputat de Cultura i Universitat, César Augusto Asencio, també present en la visita. És la primera vegada que la Diputació d'Alacant tindrà una àrea específica centrada en l'atenció a les universitats «perquè volem ampliar la col·laboració i el treball conjunt amb els centres universitaris de la província», ha indicat el president.

Després d'una reunió de treball, la comitiva ha visitat les instal·lacions universitàries on durant aquest mes es desenvolupen les escoles infantils per a filles i fills del personal de la comunitat universitària, que enguany compleixen vint-i-cinc anys des que es van crear.

Durant la trobada, el president de la Diputació ha afirmat que la institució provincial treballarà per a fomentar la internacionalització de les universitats alacantines, l'impuls de programes de retorn del talent i la captació de fons de la Unió Europea d'alt valor afegit, dues línies de treball que estan en perfecta sintonia amb les de l'actual equip de direcció de la UA.

Sánchez, que ha manifestat la intenció de convertir la província en «destinació universitària», ha expressat la seua voluntat de buscar fórmules de col·laboració per a desenvolupar iniciatives que contribuïsquen a la seua projecció internacional.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464