Saltar apartados

Manuel Atienza impartirà un curs en l'Escola d'Estudis Avançats de Brasil amb les universitats de Brasília i Univali

 

Alacant. Dimarts, 28 de juliol de 2015

El catedràtic de la Universitat d'Alacant Manuel Atienza impartirà al Brasil un programa de postgrau en dret titulat L'Argument Legal i Dret Contemporani. El curs, que tindrà lloc entre el 5 d'agost i el 5 de setembre, es desenvoluparà en l'Escola d'Estudis Avançats amb les universitats Val do Itajaí (Univali), al nord de Santa Catarina, i la de Brasília (UNB).

L'investigador, que compta amb el reconeixement com a doctor honoris causa per set universitats del món, és un dels principals referents internacionals en el camp de la filosofia del dret. El curs s'ha estructurat en tres mòduls de manera que es permeta als estudiants l'opció d'assistir als mòduls que trien. El primer es dedicarà al dret i argumentació, el segon, com analitzar i avaluar arguments i, finalment, argumentació aplicada.

L'activitat ha sigut dirigida pel professor Alexandre Morais da Rosa, d'Univali, i la professora Claudia Roesler, de la Universitat de Brasília.

 

L'Escola Superior d'Estudis

L'Escola Superior d'Estudis és una iniciativa del govern brasiler a través de l'Educació Superior de Personal de Coordinació de Capacitació (Capes) per a fomentar la cooperació acadèmica i l'intercanvi internacional en els cursos i programes d'estudis de postgrau. L'objectiu és organitzar cursos curts amb professors i investigadors de gran renom internacional per a enfortir, ampliar i qualificar els programes de postgrau de les institucions brasileres.

Capes impulsa la formació de consorcis d'universitats per a ampliar l'accés als esdeveniments.

La inscripció per a estudiants de doctorat i mestratge ha de fer-se a través dels Departaments de Programes de Postgrau en Dret Univali i UNB.

 

Més informació: altosestudosppcj@univali.br

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464