Saltar apartados

Visita del secretari autonòmic d%u2019Educació i la directora general d%u2019Universitats a la UA

El rector trasllada al nou equip els temes prioritaris per a la institució


Alacant. Dimecres, 29 de juliol de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, va rebre ahir el secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, i la directora general d'Universitats, Josefina Bueno, a qui va traslladar els temes que considera prioritaris en matèria educativa.

La visita forma part d'una primera ronda de contactes que el nou equip està mantenint amb les diferents universitats públiques valencianes. Segons ha explicat Soler, «volem conèixer de primera mà els temes que preocupen en les universitats per a establir un calendari de treball i prioritzar les qüestions que siguen més importants o urgents». El nou secretari autonòmic manté que ara «és essencial escoltar», cosa que, ha assegurat, «ha de ser una constant», i s’ha compromès a estudiar totes les propostes i a dur a terme les que puguen ser resoltes «sense cost econòmic». «No anem a posar entrebancs en allò que depenga de la voluntat política», ha dit, i ha insistit en l’«actitud de col·laboració i diàleg permanent».

Palomar ha agraït la predisposició mostrada i l'actitud dialogant i ha felicitat els nous responsables educatius pel nous càrrecs.

En la reunió de treball ha participat també el vicerector d'Ordenació Acadèmica, José Vicente Cabezuelo.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464