Saltar apartados

L'III Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA estrena Romeo i Julieta

L'obra es representarà aquest divendres a partir de les 22 hores de la mà de la companyia La Imprudente

Romeo_Julieta

Alacant, 9 de juliol de 2015

La tragèdia més coneguda de la literatura universal, la shakesperiana Romeu i Julieta, serà la segona de les representacions que oferirà la tercera edició del Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA, que tindrà lloc en el Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia, a les 22 hores, demà divendres 3 de juliol, de la mà de la companyia La Imprudente.

Amb la versió i direcció de Sebastián Sarmiento, i recolzant-se en la traducció de Guillermo Macpherson, Andrés Suárez i Violeta Lara es fiquen en la pell dels amants més famosos de la literatura mundial en aquesta estrena del muntatge de La Imprudente, una companyia malaguenya creada el 2011.

A Verona, l'odi ancestral entre els Montesc i els Capulet continua vessant la sang dels atemorits habitants de la ciutat. El jove Romeu Montesc aconsegueix entrar en la tradicional festa dels Capulet, en la qual coneixerà Julieta, i de la trobada naixerà una nova passió. L'amor prohibit dels joves posarà fi a tant d’odi, però les conseqüències seran fatals per als amants.

Les entrades estaran a la venda en Instant tiquet i a partir de les 19 hores el dia de la representació a les taquilles del recinte.

Abans de la representació de l'obra es podrà degustar un sopar opcional amb menú romà, gràcies a la col·laboració amb l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx. Els sopars estan previstos a partir de l'obertura de portes a les 20 hores.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464