Saltar apartados

La seu de Villena commemora el desè aniversari amb un concert d'Amancio Prada i Juan Carlos Mestre

El concert «Elogio de la palabra» en el Teatre Chapí serveix aquest dijous per a inaugurar els Cursos d’Estiu de la UA a Villena

La Seu retrà homenatge a més de quaranta persones i institucions que al llarg dels anys han fet possible la presència de la Universitat a VillenaVillena, 8 de juliol de 2015

La seu universitària de Villena fa 10 anys en què ha exercit de cordó umbilical entre la Universitat d’Alacant i la capital de l’Alt Vinalopó. Una relació que ha fet de Villena una autèntica ciutat universitària, amb una presència constant de la institució a través de la seu i les activitats que es desenvolupen al llarg de l’any.

Els cursos d’estiu de la Universitat “Rafael Altamira” són una de les cites imprescindibles en la seu universitària de Villena, on enguany es faran un total de 7 cursos, dels 51 que s’organitzen en el marc de tota la Universitat.

L’oferta de cursos començarà el pròxim dilluns 13 de juliol i es perllongarà fins a l’1 d’agost que es clausurarà l’últim dels set cursos oferits a Villena. Aquest dijous tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Universitat d’Estiu “Rafael Altamira” a Villena amb un concert d’Amancio Prada i Juan Carlos Mestre en el Teatre Chapí, que també aprofitarà com a acte de celebració del desè aniversari de la seu.

El director de la seu universitària de la capital de l’Alt Vinalopó, Juan Antonio Martínez Puche, és el responsable d’un acte en el qual, la seu, homenatjarà més de 40 persones i institucions que al llarg dels anys han apostat pel desenvolupament de la institució en la localitat.

Després del reconeixement, tindrà lloc la inauguració dels cursos d’estiu amb un concert recital poètic " Elogio de la palabra" a càrrec de Juan Carlos Mestre, Premi Nacional de Poesia 2009 i Amancio Prada, compositor i intèrpret.

Amancio Prada i Juan Carlos Mestre posaran veu i música a poemes de la història del romancer espanyol entre els quals destaquen Federico García Lorca, Juan Ramón Jiménez, Rosalía de Castro o San Juan de la Cruz, entre d’altres.

Serà l’inici dels cursos d’estiu de la Seu Universitària que enguany amb motiu del desè aniversari estan acompanyats d’activitats culturals per a tots els gustos. Des del cinema d’estiu amb grans clàssics com Charles Chaplin, Woody Allen o Billy Wilder els dijous en la nit a la Tercia, els concerts en la Plaça de Santiago, obres de teatre, exposicions o conferencies fruit de la col·laboració entre la seu i l’Ajuntament de Villena.

 

Cursos

El dilluns 13 començaran tres dels set cursos que ofereix la seu de Villena enguany en el marc de la Universitat d’Estiu “Rafael Altamira”, el I Curso Big Band Jazz Ciudad de Villena; La población en España: Cuarenta años de cambio (1975-2015) i Promoción y prevención de la salud mental en el aula.

El 15 de juliol i fins al 17, el curs, Haz de Europa tu oportunidad. El dia 20 començaran altres dos cursos, El cómic: lenguaje, historia y crítica. Una aproximación didáctica al noveno arte y su relación con la literatura y el cine i La triple E: educar para enseñar y emprendrer.

I finalment, el 23 de juliol, la tercera edició del Casc. Certamen de activación sociocultural que es desenvoluparà a Villena fins a l’1 d’agost, i que posarà el tancament a la Universitat d’Estiu “Rafael Altamira” en la capital de l’Alt Vinalopó.

 

Seu_Villena

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464