Saltar apartados

El jurat dels XXI Premis Noves Idees decideix avui quins projectes es repartiran dinou mil euros destinats a la creació d'empreses

 

Imatge del jurat durant la reunió celebrada avui 4 de juny a la Universitat d'Alacant.

Alacant, 4 de juny de 2015

El jurat dels Premis Noves Idees Empresarials de Fundeun s'ha reunit aquest matí a la Universitat d'Alacant per a decidir quins són els projectes guanyadors de la vint-i-una edició del certamen sobre la base de la seua innovació i de la seua viabilitat. La decisió es farà pública el 26 de juny, durant la gala de lliurament dels premis que se celebrarà al castell de Santa Bàrbara d'Alacant. Hi ha dinou mil quatre-cents euros per a premis per tal que les millors propostes emprenedores es transformen en empreses.

Dels cinquanta-quatre projectes que es van presentar inicialment als XXI Premis Noves Idees Empresarials de Fundeun només un màxim de vuit seran guardonats. Després d'una primera selecció del jurat que va tenir lloc al març, es va iniciar un procés tutelat per Fundeun i CEEI Elx per a transformar les idees en projectes empresarials llestos per a implantar-se en el mercat. Els participants opten a guanyar alguna de les vuit categories dotades amb premis que poden arribar fins als tres mil cinc-cents euros.

Per part de Fundeun hi ha assistit la seua directora, Isabel Obrador, i en representació de la Universitat d'Alacant, la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro; la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané; el degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras; el director de l'Escola Politècnica Superior, Andrés Montoyo, i el director acadèmic de Projectes Institucionals, Joaquín Marhuenda. També hi estan representades Invat.tur, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alacant, la Diputació Provincial, QPharma, La Caixa, Fundació Cajamar de la Comunitat Valenciana, Padima, Grup T&T Abogados i la Fundació Pascual Ros Aguilar.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464