Saltar apartados

El rector felicita l'equip de triatló de la UA per la seua excel·lent temporada

L'equip d'elit ha aconseguit la Copa del Rei i el Campionat d'Espanya per Relleus

 

Triatlo_UA1

 

Triatlo_UA2

 

Alacant, 1 de juny de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant ha rebut als dos equips universitaris de triatló per a felicitar-los pels excel·lents resultats obtinguts durant el curs acadèmic i per a animar-los de cara a la temporada extra universitària en la qual es troben immersos.

A la recepció, celebrada en el despatx rectoral, van assistir els integrants de l'equip d'elit, compost per Amancio Guerrero, Pedro López d'Haro, Roberto Sánchez Mantecón i Guillermo Ferrer, que ha resultat guanyador de Copa del Rei i el Campionat d'Espanya per relleus. Per part de l'equipe B, dècims en la Copa del Rei-Open, van assistir Antoni Sempere, Pablo Martínez, Juanfran Montesinos, Diego Pérez i Jorge Trigueros.

Els entrenadors, Sergio Segelles, Luis de Fruits i Roberto Cejuela, van coincidir a assenyalar l'excel·lent forma de tots dos equips i van destacar tant el gran esforç com la intensa preparació que requereix la competició de triatló a alt nivell.

L'acte va comptar amb la presència del vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, la vicerectora d'Assumptes Econòmics, Mónica Martí, tresorera del Club Esportiu Universitat d'Alacant i, per part del servei d'Esports, Rafael García i Manuel Navarrete.

Representant Espanya en la Copa del Món de Mooloolaba (Austràlia):

Jesús Gomar 5º posición

 

Taula amb el medallero

 

Triatlo_UA3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464