Saltar apartados

La UA i el Club U.E. Gimnàstic Sant Vicent acorden la promoció conjunta del futbol entre la joventut escolar

 

Conveni_futbol1 Conveni_futbol2

 

Alacant, 1 de juny de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president del Club de Futbol U. E. Gimnàstic Sant Vicent C.F, Jesús Carpio, han signat un conveni de col·laboració pel qual acorden la realització d'activitats esportives conjuntes i la promoció del futbol, especialment, entre la comunitat universitària i la joventut en edat escolar.

L'acord detalla també la cessió de jugadors del Gimnàstic a la UA per als campionats universitaris, amb l’acord previ entre els entrenadors de les dues parts. Els estudiants universitaris, d'altra banda, podran fer pràctiques en el club santvicenter. Les dues entitats plantegen en el conveni que jugadors del Gimnàstic puguen jugar en l'equip de la UA en categoria preferent, com també l'ús d'instal·lacions i espais esportius de la Universitat d'Alacant.

Manuel Palomar s'ha mostrat molt satisfet amb aquest nou acord esportiu, ja que, segons ha assegurat “forma part de la nostra estratègia de foment de l'esport en àmbits preuniversitaris que vam posar en marxa fa poc més d'un any”. El rector ha afegit que “es tracta d'oferir i donar a conèixer entre els joves les possibilitats que els ofereix la UA per a combinar esport i estudis universitaris”.

Jesús Carpio, per la seua banda, ha coincidit amb les paraules del rector i ha afegit que “El nostre club vol fer un pas més enllà de l'intercanvi de jugadors i ús d'instal·lacions recollit en el conveni, ideant i col·laborant amb noves accions entre les dues institucions”. En aquest sentit, Carpio ha convidat la UA a participar en el torneig benèfic que el club prepara per al 20 de juny pròxim a benefici d'entitats pro discapacitats.

L'acte de signatura, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, ha comptat també amb l'assistència del regidor d'Esports de Sant Vicente, José Rafael Pascual, Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Rafael García, director del Servei d'Esports, Juan Escarré, responsable d'activitats esportives de la UA, i els membres de la Junta Directiva del Gimnàstic, Luis Ruiz, Francisco Lillo, Juan Arenas, Pedro Vera, Juan José García i Enrique García.

Conveni_futbol3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464