Saltar apartados

Quatre representacions a l'aire lliure en la tercera edició del Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA

El programa inclou tres representacions en castellà i una en valencià, a més de sopar previ, opcional, amb menú romà

 

Teatre_Alcudia1
Teatre_Alcudia2
Teatre_Alcudia3

 

Alcudia_posterAlacant, 1 de juny de 2015

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa del III Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-Universitat d'Alacant. El programa inclou quatre representacions a l'aire lliure, en el Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia, durant el mes de juliol, tal com ha detallat el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés. El vicerector ha estat acompanyat en la presentació per Alejandro Ramos, sotsdirector de la Fundació Universitària L'Alcúdia.

La inauguració de la tercera edició d'aquest festival tindrà lloc el 3 de juliol amb l'obra Medea, la extranjera i la companyia Atalaya Teatro (deu euros). La segona representació, el 10 de juliol, vindrà de la mà de la companyia teatral La imprudente, que posaran en escena Romeo y Julieta de William Shakespeare, en estrena absoluta, amb versió i direcció de Sebastián Sarmiento (deu euros). El 17 de juliol serà el torn del teatre en valencià amb La Cistellaria, de T. M. Plaute, que serà representada per TeatrEROS (cinc euros), i com a colofó al programa, el dissabte 25 de juliol, Rafael Álvarez, El Brujo, interpretarà La Odissea d'Homer (quinze euros)

Les entrades estaran a la venda a partir d'avui 1 de juny en Instanttiquet, i a partir de les 19 hores el dia de la representació en les taquilles del recinte.

A més, per un preu de deu euros es podrà degustar un sopar previ opcional amb menú romà, gràcies a la col·laboració amb l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx. Els sopars estan previstos a partir de l'obertura de portes a les 20 hores i les representacions a les 22 hores.

Tant Carles Cortés com Alejandro Ramos han coincidit a destacar l'èxit d'aquesta iniciativa en les dues edicions anteriors. “Molta gent ha conegut l'Alcúdia gràcies a aquest reclam. Ens vam veure desbordats”, han assegurat. La gran afluència de públic en la passada edició ha fet que l'organització oferisca quatre-centes cadires en graderies que permetran una audició i visibilitat perfectes.

3 juliol 2015 

Medea, la extranjera. ATALAYA Teatro

Medea, la extranjera és l'espectacle més premiat i lloat per la crítica en la història d’Atalaya. Va ser coproduït per Art Carnuntum Festival de Viena (Àustria) i el Festival de Teatre de Mèrida, on va ser estrenada el 2004. Adaptació de Carlos Iniesta a partir dels textos d'Eurípides, Sèneca, Heiner Müller i diversos autors contemporanis.

Direcció: Ricardo Iniesta. Duració: 90 min. Entrada 10 euros

10 juliol 2015 - ESTRENA ABSOLUTA

Romeo y Julieta de William Shakespeare. La imprudente. Versió i direcció: Sebastián Sarmiento

La història terrible d'un amor marcat per la mort i la ira incessant entre famílies que només el final dels dos fills aconseguirà extingir. Escolteu aquesta història amb benevolència, que tot allò que falte ací ho haurà d'esmenar el nostre esforç!

Duració: 90 min. Entrada 10 euros

17 JULIOL 2015

La cistellaria (La senelleta). TeatrEROS.

autor: T PLAUTE, traducció: Àngela Martí, direcció: Francesca Palou

La jove Selènia, nascuda fruit d’una violació, va ser abandonada quan va nàixer, i recollida i educada per una prostituta. Selènia s’enamora d’un jove de bona família, Alcesimarc, que també l’estima. Però la diferent procedència social dels dos joves dificulta el seu amor; més quan el pare d’ell l’ha promès amb una altra jove d’alta condició social. El muntatge respecta escrupolosament la traducció del llatí d'Àngela Martí, per omplir les llacunes del text original amb escenes que se situen en l'actualitat.

Comèdia en valencià. Duració: 70 min. Entrada 5 euros


25 JULIOL 2015

La Odissea, d'Homer. Rafael Álvarez, El Brujo.

Adaptació de l'obra d'Homer, amb l’èmfasi en els capítols més essencials de l'obra i el viatge d'Ulisses, així com en els aspectes més decisius de la seua Odissea.
Duració: 1h 45 min. Entrada 15 euros

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464