Saltar apartados

L'Escola Politècnica Superior de la UA convoca el III Concurs Internacional de Creació de Videojocs Retro #CPCRetroDev

Els videojocs que incloguen picades d'ullet a la pel·lícula Torne al Futur obtindran puntuació addicional

 

Videojoc_retroAlacant, 17 de juny de 2015

El Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat d’Alacant acaba de convocar el “III Concurs de Creació de Videojocs Retro de la Universitat d’Alacant (#CPCRetroDev 2015)”, juntament amb ByteRealms i Cheesetea. L’anunci s’ha fet públic en el Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant avui dimecres, 17 de juny de 2015. Aquest concurs pretén incentivar la creació i el descobriment de talent amb capacitats tecnològiques i artístiques en el món del videojoc. Naix per premiar els millors i més creatius desenvolupadors de l’escena retro, capaços de fer els millors videojocs per a Amstrad CPC 464. Es farà una edició física en casset amb tots els videojocs presentats. A més, la convocatòria és a nivell internacional, amb la finalitat que el talent nacional competisca i es desenvolupe al màxim nivell.

La temàtica és lliure, tenint en compte que ha de ser apta per a tots els públics. Les bases inclouen dotar de puntuació addicional els videojocs que incloguen referències a la pel·lícula Retorn al Futur.

La tecnologia “retro” s’utilitza com un factor limitant, en donar als desenvolupadors recursos computacionals escassos. Amb això, es fomenta l’originalitat i la superació per a aconseguir desenvolupar noves i millors solucions tecnològiques, cercant anar més enllà de les capacitats de les màquines.

El termini de lliurament dels treballs estarà obert fins al 23 d’octubre del 2015, i pot participar qualsevol persona o grup de qualsevol nacionalitat. Aquesta edició compta amb 900 € en premis, que es repartiran en 2 categories (PRO i BASIC), a més de premis especials.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se en qualsevol dels enllaços següents:

http://logica.i3a.ua.es/cpcretrodev/contest/cpcretrodev-2015/

http://cpcretrodev.byterealms.com/contest/cpcretrodev-2015/

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464