Saltar apartados

La col·laboració entre la UA i la Fundació Manuel Peláez s'amplia als cursos d'estiu Rafael Altamira

La Fundació Manuel Peláez patrocinarà dos cursos d'estiu de la Policia Nacional amb marcat caràcter social

Conveni_FundacPelaez1 Conveni_FundacPelaez2

 

Alacant, 15 de juny de 2015

El rector de la UA, Manuel Palomar, i el president de la Fundació Manuel Peláez, Javier Peláez, han signat aquest matí un acord de col·laboració pel qual la Fundació patrocinarà dos cursos d'estiu Rafael Altamira de la Universitat d'Alacant. En la signatura, també hi han estat presents Carmen Robles, vídua de Manuel Peláez; Concha Aldave, directora de la Fundació Manuel Peláez; Mónica Martí, vicerectora de Planificació Econòmica, i Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística.

Concretament, la Fundació Manuel Peláez patrocinarà els dos cursos que la UA organitza amb la Policia Nacional. El primer dels cursos, “Nuevos retos de seguridad en la Unión Europea. Terrorismo y delincuencia organizada”, dirigit per Cristina Fernández-Pacheco i Julián Serna, tindrà lloc el 16 i 17 de juliol. Aquest curs afavorirà un major coneixement dels mitjans emprats en la lluita contra la criminalitat organitzada i el terrorisme, en particular del yihadista. Per a això, el curs comptarà amb la intervenció de professionals experts en els diferents àmbits entre els quals hi ha membres de la Policia, periodistes i juristes.

El segon curs d'estiu que la UA durà a terme amb la Policia Nacional abordarà és “Psicología y conducta criminal”, dirigit per Rosario Isabel Ferrer i Julián Serna, del 20 al 24 de juliol. Aquesta proposta serà un punt de trobada entre la Policia, estudiants universitaris i professionals en la matèria. El curs permetrà conèixer els fonaments de la conducta criminal, per a establir protocols d'actuació que afavorisquen la prevenció, el tractament i la reinserció dels delinqüents.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464