Saltar apartados

La UA presenta 31 recerques sobre Arqueologia en el Congrés del Màster d'Arqueologia Professional i Gestió de Patrimoni

Els assistents rebran explicacions d'experts sobre arqueologia de l'arquitectura i arqueologia de les illes Canàries

Congrés_Arqueologia

Alacant, 15 de juny de 2015

Demà, dimarts 16, comença el Congrés del Màster d'Arqueologia Professional i Gestió de Patrimoni de la Universitat d'Alacant. Durant dos dies, 16 i 17 de juny de 2015, els 31 alumnes del Màster d'Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni presentaran les recerques que constitueixen els seus treballs de finalització de màster. Aquestes propostes científiques són discutides amb el claustre de professors del Màster. Temes tan diversos com les fosses i restes de la Guerra Civil espanyola, el mausoleu romà de l'Albir, objectes de metall de la pobla medieval d'Ifac o la producció tèxtil en la prehistòria al sud-est de la península Ibèrica. El Congrés inclou, a més, la participació de dos ponents convidats; Agustín Azkarate, del grup de recerca en Patrimoni Construït, de la Universitat del País Basc; i Amelia Rodríguez, que és membre del Departament de Prehistòria de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria. Azkarate presentarà una ponència sobre els treballs en la línia d'arqueologia de l'arquitectura desenvolupada pel seu grup i Amelia Rodríguez exposarà una ponència sobre l'arqueologia de les illes Canàries.

El lloc de realització del Congrés és la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant (edifici III).El Màster d'Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni és un màster oficial de la Universitat d'Alacant per a formar investigadors i professionals en l'àmbit de l'arqueologia, en un marc històric, interdisciplinari i diacrònic. Permet que graduats i llicenciats en història, i també en altres disciplines afins com humanitats, història de l'art, belles arts, béns culturals, arquitectura o ciències socials, es formen en arqueologia i en matèries vinculades a la gestió del patrimoni històric i arqueològic.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464