Saltar apartados

La Universitat d'Alacant entrega aquest dijous els Premis IMPULS a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

La Universitat d'Alacant entrega aquest dijous els Premis IMPULS a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

 

Alacant, 16 de juny de 2015

La Universitat d’Alacant lliura aquest dijous, dia 18 de juny de 2015, els Premis IMPULS a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles. El programa, que té com a principal objectiu fomentar la cultura emprenedora i promoure la creació d'empreses, reconeix les millors idees i projectes desenvolupats per membres de la comunitat universitària. L'acte tindrà lloc a partir de les 11 hores a la sala d’actes l'edifici Germà Bernàcer de la UA.

En el marc del programa institucional ua:emprèn, els Premis IMPULS són una iniciativa promoguda per la Universitat d'Alacant a través del Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA), com una clara aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

En total, en aquesta quarta convocatòria s'han presentat quinze propostes: cinc en la primera modalitat de projectes empresarials promoguts per investigadors que exploten resultats de recerca de la Universitat d'Alacant, i deu en la segona modalitat de projectes empresarials promoguts per estudiants o titulades i titulats que no exploten resultats de recerca.

Així, durant l'acte de dijous es lliuraran dos premis en cada categoria. Els premiats en la modalitat dedicada a investigadors rebran un total de 6.000 euros, 3.000 euros durant l'acte i 3.000 euros més quan l'empresa es constituïsca i es vincule al Parc Científic d'Alacant. En el cas de la segona modalitat, dedicada a estudiants i titulats, els seleccionats seran premiats amb 1.500 euros amb dret d'accés gratuït per un màxim d'un any al Centre de Creació d'empreses, i 2.000 euros més si l'empresa es constitueix i es vincula al Parc Científic d'Alacant.

A més dels membres del jurat dels Premis IMPULS, en l’acte intervindrà el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el cofundador de From the Bench, José Poveda, empresa dedicada al sector de videojocs esportius creada per egressats de la UA, que donarà les claus de l'èxit a través de la xarrada «De Elda a la NBA».

L'acte es podrà seguir en directe a través de videostreaming.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464