Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la cubana de Cienfuegos estudien l'inici de programes conjunts de doctorat

 

Alacant, 16 de juny de 2015

Amb l'objectiu d'estrènyer els vincles entre les dues institucions, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha mantingut una reunió de treball amb el rector de la Universitat de Cienfuegos, Cuba, Juan B. Cogollos Martínez. Entre els assumptes tractats destaca la possibilitat d'engegar programes conjunts de doctorat que permeten l'intercanvi d'estudiants, investigadors i docents, principalment en el camp de les ciències del Mar, les tecnologies i la informàtica.

Amb una estructura similar a la de la Universitat d'Alacant, la Universitat de Cienfuegos també compta amb un campus central i un conjunt de seus universitàries disseminades per tota la província, en la qual duen a terme diferents accions d'extensió universitària. Els dos dirigents consideren que la relació entre les dues universitats podria ser molt beneficiosa per a les respectives províncies i els sectors productius d’aquestes.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464