Saltar apartados

Seleccionats els guanyadors dels premis Conta'ns la teua idea

 

Premiats del concurs «Conta'ns la teua idea», finalistes dels premis Noves Idees Empresarials i en representació de l'organització d'aquests certàmens, el vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, el subdirector de Fundeun, Rafael Lafont, i el director Banca d'Institucions Alacant-Múrcia de La Caixa, Arturo José Llopis.

 

Alacant, 17 de juny de 2015

Fundeun ha donat a conèixer els treballs guanyadors del concurs «Conta'ns la teua idea 2015» organitzat amb la col·laboració de La Caixa. Els guanyadors d'aquest certamen són l'equip format per Andrea Lluch Cruz i Jorge Juan Oliva Castillo, autors del treball Kedas. La segona proposta millor qualificada és Helpfit App, de Manuel Serna Igual.

«Conta'ns la teua idea» és un concurs dirigit a estudiants universitaris, titulats d’FP i professors d’FP de la província d'Alacant. Per a optar als premis, els aspirants han de presentar un vídeo de fins a tres minuts en què expliquen una proposta emprenedora. Els treballs són avaluats per un jurat. Els dos primers seleccionats rebran un ordinador personal, el vencedor, i un smart-phone, el segon classificat. Els noms dels premiats del concurs «Conta'ns la teua idea» van ser revelats ahir durant un acte que va tenir lloc a la Universitat d'Alacant i al qual van assistir els participants, familiars, amics, professors d’FP i emprenedors. Durant la trobada es van veure els vídeos preseleccionats.

També ahir van rebre els seus diplomes els finalistes dels premis Noves Idees Empresarials, que són els autors dels projectes Le Miroir, Biopina, Greenadvertising i Farmakinetik. El 26 de juny es farà públic qui són els guanyadors d'aquests premis.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464