Saltar apartados

ASISA dóna suport al "Curs d'expert en Dret Sanitari" de la Universitat d'Alacant

L’objectiu d’aquest títol propi és convertir-se en un referent en el debat sobre les implicacions jurídiques de l’exercici de la Sanitat

 

Alacant, 29 de juny de 2015

ASISA i la Universitat d’Alacant han signat un conveni específic pel qual l’asseguradora col·laborarà en el desenvolupament del “Curs d’expert en Dret Sanitari”, un títol propi que imparteix el centre universitari. L’acord ha sigut rubricat pel president d’ASISA, Dr. Francisco Ivorra, i pel degà de la Facultat de Dret, Pedro J. Femenía López, en un acte celebrat en la Universitat.

Després de la signatura d’aquest conveni, ASISA patrocinarà el “Curs d’Expert en Dret Sanitari” i, a més, professionals de la companyia participaran en les diferents sessions acadèmiques. Aquest curs de postgrau, organitzat per la Facultat de Dret i l’Associació Dret i Sanitat de la Província d’Alacant, té un gran prestigi i ha sigut declarat d’interès col·legial per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de la Província d’Alacant.

L’objectiu del curs és convertir-se, amb el suport d’ASISA, en un fòrum de referència en l’estudi, la discussió i l’anàlisi de les diferents perspectives des de les quals es poden observar les implicacions jurídiques de l’exercici de les professions relacionades amb l’àmbit sanitari. S’hi tractaran temes com la problemàtica que suscita la responsabilitat dels professionals de la sanitat en els diferents ordres jurisdiccionals, i també el seu assegurament. Igualment, tractarà els conflictes bioètics que es plantegen en el quefer quotidià tant de la pràctica assistencial com de la mateixa gestió dels serveis sanitaris.

Aquest postgrau està dirigit a llicenciats o graduats en Dret, Medicina i Infermeria, com també a tots aquells professionals implicats en l’activitat i la gestió sanitària que vulguen aprofundir en el coneixement de la regulació normativa dels aspectes relacionats amb la seua actuació, tant en el sector privat com en sector públic.

 

Compromís d’ASISA amb la Universitat

La signatura d’aquest conveni reforça la vinculació que ASISA manté des de fa més de deu anys amb diferents universitats públiques i privades, tant nacionals com internacionals, que es materialitza en les activitats que desenvolupen diferents càtedres i en la col·laboració diversos cursos i postgraus.

En el cas de la Universitat d’Alacant, ASISA ha donat suport, entre d’altres activitats, al desenvolupament de diferents tallers per a promoure l’educació en temes relacionats amb salut, envelliment saludable i qualitat de vida de la població en general i especialment de les persones majors. A més, professionals sanitaris de la Clínica Vistahermosa participen en diversos cursos.

Conveni_AsisaUA1 Conveni_AsisaUA2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464