Saltar apartados

Com organitzar un club de bàsquet i no morir en l'intent

Aquesta vesprada es presenta en públic Kinetic Basket Lab un projecte dirigit a la planificació i el desenvolupament de clubs de bàsquet

La iniciativa naix de l’empresa Kinetic Performance, una EBT nascuda al si del Parc Científic d’Alacant de la UA

 

Alacant, 26 de juny de 2015

La Seu de la Universitat d’Alacant a Canalejas, acull aquest divendres la presentació en públic de Kinetic Basket Lab, un projecte realitzat per l’empresa Kinetic Performance, creada l’any 2014 al si del Parc Científic d’Alacant.

Aquest projecte té com a objectiu ajudar els Clubs de Bàsquet a fer la planificació i el desenvolupament de la temporada d’una forma científica i sistemàtica, recolzat amb la tecnologia d’última generació en anàlisi i valoració dels aspectes de salut i rendiment dels jugadors.

L’acte de presentació tindrà lloc a la 19 hores a la seu de la Universitat d’Alacant en la capital alacantina i tindrà la presència d’entrenadors, tècnics i dirigents de clubs de bàsquet que ja han mostrat interès pel projecte d’aquesta empresa de base tecnològica creada en el Parc Científic d’Alacant.

Kinetic Performance, SL és una Empresa de Base Tecnològica constituïda el 9 de juliol de 2014 que sorgeix com spin-off de la Universitat d’Alacant, concebuda com un laboratori d’Alt Rendiment i Anàlisi Esportiva que pretén ser centre referent d’anàlisi i suport als equips, esportistes i persones en general, que com a practicants d’activitat física necessiten d’un centre interdisciplinari que faça una labor de millora, prevenció i tecnificació de forma científica i sistemàtica. Amb metodologia pròpia dels centres d’alt rendiment, cerca incorporar i oferir a tots els públics els últims coneixements i tecnologia aplicada a la motivació, el desenvolupament, la gestió i la salut en l’àmbit esportiu.

BasketUA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464