Saltar apartados

El triatleta de la UA Roberto Sánchez es proclama campió d'Espanya de Triatló Junior

Amb aquesta primera posició, Roberto Sánchez Mantecón s'assegura la plaça per al Campionat d'Europa aquest pròxim 12 de juliol a Ginebra (Suïssa)

 

Sanchez_Mantecon2Alacant, 26 de juny de 2015

El triatleta de la Universitat d'Alacant Roberto Sánchez Mantecón va aconseguir el cap de setmana passat coronar-se campió d'Espanya Junior de Triatló a Pontevedra.

Amb aquest primer lloc es confirma el seu excel·lent estat de forma i es configura com un dels valors més ferms del triatló que ha sorgit a la Comunitat Valenciana. Sánchez ja havia sigut anteriorment campió d'Espanya en totes les categories inferiors, i amb aquesta primera posició, Sánchez s'assegura la plaça per al Campionat d'Europa aquest pròxim 12 de juliol a Ginebra (Suïssa) i el Mundial de Chicago (EUA) el 19 de setembre en l'equip capitanejat per Javier Gómez Noya.

Roberto Sánchez va ser becat amb tretze anys per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per a estar com a intern en el Centre d'Especialització Esportiva de Xest, on va passar tres anys entrenant-se i estudiant; el 2013 la Federació Espanyola de Triatló li va concedir una beca com a esportista intern en el CAR de Madrid (Residència Joaquín Blume), i aquest any 2015 Sánchez es prepara a Alacant, on ha trobat un grup d'entrenament amb el qual pot traure el seu màxim rendiment en la Universitat d'Alacant.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464