Saltar apartados

Irina Belestkaya i Edwin R. Hancock seran investits demà doctors Honoris causa per la Universitat d'Alacant

L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de la Facultat d'Educació

 

Alacant, 29 de juny de 2015

La Universitat d'Alacant reconeixerà demà com a doctors honoris causa la química russa Irina Belestkaia i l'informàtic anglés Edwin R. Hancock.

La cerimònia, que serà retransmesa en directe per Internet, tindrà lloc demà dimarts, dia 30 de juny, a les 12 hores a la sala d'actes de la Facultat d'Educació.

 Professora de la Universitat Estatal Lomonosov de Moscou (Rússia), Irina Belestkaia és, entre altres, directora del Laboratori de Química dels Organoelements de la Universitat Estatal de Moscou i acadèmica de ple dret de l'Acadèmia de Ciències de Rússia. Actuarà com a padrí el professor Francisco Alonso Valdés, director de l'Institut Universitari de Química Orgànica.

Per la seua banda, Edwin Robert Hancock és graduat en Física, doctor en Física d'Altes Energies i graduat en Informàtica per la Universitat de Durham. Ha treballat com a investigador en els camps de la física d'altes energies i el reconeixement de formes, en el laboratori Rutherford-Appleton (avui Central Research Laboratory of the Researchs Councils) i des del 1991 és professor del Departament de Ciències de la Computació en la Universitat de York, on és catedràtic i responsable de l'àrea de visió artificial des del 1998. Actuarà com a padrí el professor de la Universitat d'Alacant, Francisco Javier Escolano Ruiz, de l'Institut Universitari d’Investigació Informàtica.

Al voltant de les 11.50 hores es formarà la comitiva en la mateixa Facultat d'Educació per a, a les 12 hores, iniciar l'acte.

L'acte culminarà amb el discurs del rector, Manuel Palomar.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464