Saltar apartados

La Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles renuncia a la seua presència en els òrgans de representació de CEDRO

Suport sense fissures a la CRUE

 

UNEIXAlacant, 23 de juny de 2015

La Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE), associació que agrupa seixanta-sis editorials i serveis de publicacions d'universitats i centres de recerca espanyols, entre els quals el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant, ha comunicat al Centre Espanyol de Drets Reprogràfics (CEDRO) la renúncia a continuar estant present en els òrgans de representació de l'entitat.

La renúncia va ser comunicada als responsables de CEDRO el dia 22 de juny pel president de la UNE, Lluís Pastor. La postura es deu al conflicte no resolt entre CEDRO i la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) sobre drets d'autor i la seua salvaguarda  en els campus espanyols.

La UNE vol mostrar el seu suport més ferm als criteris i pautes que la CRUE està establint en matèria de defensa de la propietat intel·lectual en les universitats espanyoles, a les quals se sotmet de la manera més decidida.

La UNE vol reconèixer el treball realitzat amb CEDRO per al compliment d'aquesta missió en els últims anys i declara que continuarà treballant per la protecció i defensa dels drets d'autor sota les directrius que marque la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464