Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull una conferència d'Erika Bornay

 

Alacant, 26 de juny de 2015

El pròxim dilluns 29 de juny, la historiadora de l'art i escriptora Erika Bornay impartirà la conferència titulada “El glamour de las Femmes de Brasserie y su representación en el arte de los impresionistas”, a la sala Rafael Altamira de la Seu Universitària d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, a les 20:00h, organitzada per la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i el Col·lectiu Mediterrani amb motiu de l'inici de la Trobada Internacional d'Art Mediterrani.

Erika Bornay és una autora molt coneguda per la seua especialitat en els estudis sobre la dona artista, sobretot per l'assaig Las hijas de Lilith, del qual ja han aparegut sis edicions. Posteriorment, ha escrit La cabellera femenina. Un diálogo entre poesía y pintura, Las mujeres de la Biblia en la pintura i Aproximación a Ramón Casas a través de la figura femenina. Com a escriptora, s'ha dedicat també al gènere de ficció i ha publicat Los diarios de Fiona Courtauld i Las historias secretas que Hopper pintó, de recent aparició. L'autora ha sigut guardonada el 2014 amb el premi MAV en la categoria teòrica/investigadora, una distinció que reconeix la seua sòlida carrera professional.

L'assistència a la conferència és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464