Saltar apartados

Hidraqua celebra el seu Comitè de Direcció a la Universitat d'Alacant

L'empresa del cicle integral de l'aigua ha visitat, a més, la planta potabilitzadora que es destina al reg de les zones enjardinades del campus de Sant Vicent del Raspeig

Alacant, 10 de Juny de 2015

Hidraqua, dins del seu compromís de responsabilitat social empresarial i d’acostament a la comunitat, organitza cada mes el seu Comitè de Direcció en organitzacions o institucions representatives de la província. En aquesta ocasió, i com s’havia fet anteriorment en Apsa o Mercalacant, la trobada ha tingut lloc en les instal·lacions de la Universitat d’Alacant. Els membres del comitè, que s'han reunit per primera vegada en aquesta institució, han sigut rebuts pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

A més, Hidraqua ha aprofitat per a visitar la planta de tractament d'aigües de la Universitat d'Alacant, destinada a la producció d’aigua per al reg de les zones enjardinades del campus de Sant Vicent del Raspeig. Al mateix temps, la planta contribueix a la formació de postgraduats i tècnics, i s’hi duen a terme projectes d’investigació.

Durant la presentació, Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, ha qualificat Hidraqua com «un soci estratègic amb el qual comptem» i ha destacat la «gestió de l'aigua que es fa al campus, amb un aqüífer subterrani que ens en proveeix i al qual acompanya un complex sistema de racionalització de l'aigua».

Juntament amb Manuel Palomar, han acompanyat el Comité de Direcció d'Hidraqua els vicerectors d’Investigació, Amparo Navarro, de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, i el de Cultura, Carles Cortés.

Per la seua banda, Francisco Bartual, director general d'Hidraqua, ha destacat que «la nostra empresa manté una ferma aposta per la cultura del talent, l'educació i el coneixement, i per això agraïm a la Universitat d'Alacant i als seus principals representants, com a referents en aquestes matèries, que ens haja acollit per a la celebració del nostre Comité de Direcció del mes de juny».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464