Saltar apartados

Inaugurada la Conferència Internacional de l'AIUTA en la Universitat d'Alacant

 

CongresoUPUA1
CongresoUPUA2
CongresoUPUA3
CongresoUPUA4
CongresoUPUA5
CongresoUPUA6

Fotografies: Taller d'Imatge de la UA (FGUA)

Alacant, 11 de juny de 2015

La cerimònia d'obertura de la Conferència Internacional de l'Associació Internacional d'Universitats de la Tercera Edat (AIUTA), centrada en «U3A's, Citizenship and Social Cohesion» (‘universitats de la tercera edat, ciutadania i cohesió social’), celebrada aquest matí, ha sigut l'avantsala al programa que avui i demà divendres 12 es desenvolupa a la Universitat d'Alacant. María Cecilia Gómez, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat de la UA; François Vellas, director de la U3A Tolosa de Llenguadoc i president de l'AIUTA, i Concepción Bru, directora de la Universitat Permanent de la UA (UPUA) han protagonitzat l'acte celebrat en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant del carrer de Sant Ferran. Durant tota la jornada, la Conferència Internacional prosseguirà en aquest edifici. Demà divendres les sessions es portaran a la sala d'actes de l'aulari II del campus de Sant Vicent del Raspeig.

Es tracta d’un esdeveniment internacional en el qual es reuniran més de divuit països dels cinc continents, amb la participació de més de cinquanta especialistes en la formació de persones grans, integrats en les universitats de la tercera edat de tot el món en el marc de l'AIUTA, ponents convidats i exposició de pòsters d’investigació i experiències formatives.

Coincidint amb la trobada internacional, Cecilia Gómez Lucas presidirà, així mateix, a partir de les 17.30 hores, en la sala d’actes de l'aulari II, l'acte de lliurament de diplomes i clausura del curs acadèmic de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA). Aquest curs, 1.375 estudiants de la UPUA, 812 dones i 563 homes, s'han matriculat en els cursos de la UPUA. La cerimònia comptarà amb la intervenció de Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Pau i director de la UNESCO entre 1987 i 1999, que pronunciarà la conferència de clausura «Longevitat, cohesió social i ciutadania mundial en la nova era que s'acosta». A continuació intervindrà el professor François Vellas, director de la U3A Tolosa de Llenguadoc i president de l'AIUTA. Tancarà l'acte la Coral de la UA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464