Saltar apartados

L'Aula de Teatre de la Universitat Permanent estrena l'obra "Más que días estupendos"

 

Teatre_DiasEstupendosAlacant, 9 de juny de 2015

El Paranimf acollirà demà dimecres 10 de juny a les 20 hores l'estrena de l'obra Más que días estupendos, a càrrec de l'Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA i amb direcció i dramatúrgia d'Iván Jiménez.

L'obra, basada en el text del reconegut dramaturg contemporani Alfredo Sanzol, està composta per dotze escenes unides per un nexe, en què els personatges mostraran les seues vivències. Multitud d'actors creen una funció coral en la qual cadascun d'ells i tots en conjunt seran els protagonistes. Más que días estupendos és una comèdia amb molts matisos i registres, en la qual els personatges tornaran a ser joves, i reviuran l'ambient de la dècada dels setanta i les emocions de quan tot estava per fer.

Más que días estupendos parla de «la transformació que experimentem en deu, quinze dies», segons el seu autor. «Deixem de ser nosaltres. Som de sobte aventurers. Intrèpids, atrevits, o totalment ganduls, tímids», diu Sanzol.

Les entrades, amb invitació, es poden recollir en el MIC (punt d'informació cultural del Museu de la Universitat d'Alacant) i en les secretaries de la UPUA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464