Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant proposa el debat "José Miguel Iribas. Per un urbanisme d'idees"

En la taula redona intervindran Juan Ramón Gil, director del diari Información, el sociòleg Mario Gaviria i José Fernando Vera, catedràtic i director de l'Institut Universitari d’Investigacions turístiques

 

Alacant, 9 de juny de 2015

La Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà demà dimecres 10 de juny a les 20.15 hores la taula redona «José Miguel Iribas. Per un urbanisme d'idees».

En la taula redona intervindran Juan Ramón Gil, director del diari Información, el sociòleg Mario Gaviria i José Fernando Vera, catedràtic i director de l'Institut Universitari d’Investigacions Turístiques, moderats pel també catedràtic José Ramón Navarro.

El sociòleg José Miguel Iribas, que va traspassar aquest mes d'abril, ha sigut considerat com un actor fonamental de l'urbanisme valencià i va exercir el càrrec de cap d'Estudis de l'Ajuntament de Benidorm durant més de set anys. El debat abordarà la importància de la seua figura i la seua obra, ja que Iribas va col·laborar en més de cinquanta plans d'ordenació urbana de tot Espanya. Va formar part del Consell de Medi Ambient de la Comunitat Valenciana des del 1999, i des del 2004 del Consell d'Urbanisme, com a representant de la Comissió d'Experts.

JMiguel_Iribas

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464