Saltar apartados

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant ofereix la primera "masterclass" de flamenc impartida en anglès

 

Alacant, 9 de juny de 2015

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant (carrer de Sant Ferran, 40) organitza demà dimecres 10 de juny una masterclass de flamenc, impartida en anglès, per a facilitar l'assistència d'alumnat internacional de la UA i públic en general. La classe, que tindrà lloc a les 18.00 h, tractarà el tema de les rumbes de la mà de la ballarina alacantina Pilar Andújar.

La classe magistral començarà amb una introducció a les bases i fonaments de la dansa flamenca, tal com afirmen els organitzadors. Els participants aprendran les tècniques de moviment de les mans i diferents tipus de picar palmes, i, seguidament, duran a terme una petita coreografia amb els alumnes.

Pilar Andújar, docent d'aquesta classe magistral, va nàixer a Almoradí, a la província d'Alacant. Diplomada en Dansa Clàssica (Conservatori d'Alacant). El 1994 Pilar Andújar es va traslladar a Madrid per a perfeccionar els seus estudis en dansa, i va cursar el màster Oficial d'Arts Escèniques per la Universitat Rey Juan Carlos. Allí va obtenir el títol superior de Dansa Espanyola i Flamenc en la Reial Escola de Dansa de Madrid. Encara que l’apassiona el ball flamenc, Pilar Andújar també toca les castanyoles i el caixó flamenc, canta, actua i crea coreografies. Va treballar amb la companyia Carlota Santana Flamenco Vivo en Nova York, amb la qual va fer set gires pels EUA.

http://www.pilarandujar.net/

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464