Saltar apartados

La Universitat d'Alacant dóna a Creu Roja 6.200 euros per a l'emergència al Nepal

La quantitat recaptada prové dels fons obtinguts a través de la campanya “La Universitat d'Alacant amb el Nepal” i d'una subvenció concedida a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals

Alacant, 10 de juny de 2015

La Universitat d'Alacant, representada pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, la directora de Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, María Reyes González, i el subdirector de Cooperació, Juan Carlos Ramos, ha lliurat aquest matí a la Creu Roja la quantitat de 6.200 euros per a col·laborar en les tasques d'emergència destinades a atendre les víctimes del terratrèmol del Nepal. Aquesta donació és fruit d'una quantitat concedida en qualitat de subvenció concedida pel Vicerectorat de Relacions Internacionals (2.000 euros) i la recaptació obtinguda a través de la campanya «La Universitat d'Alacant amb el Nepal», posada en marxa el mes passat (i que ha aconseguit recaptar de la comunitat universitària la quantitat de 4.200 euros).

L'acte de lliurament de la recaptació ha tingut lloc en la seu provincial de la Creu Roja a Alacant amb l'assistència del president provincial, Antonio Navarro, així com d'un dels cooperants alacantins, Pablo Valero, que ha participat en l'emergència dins de la Unitat de Sanejament Massiu desplegada per la Creu Roja Espanyola en la zona. La participació de Pablo Valero en aquest acte amb la Universitat ha sigut molt important, atès que els fons donats es destinaran a la continuïtat de les tasques de restabliment i millora de les condicions de sanejament de la població afectada pel desastre que és, precisament, la missió que han desenvolupat els cooperants de la Creu Roja al Nepal. Per això, Pablo Valero ha pogut traslladar en primera persona les necessitats més immediates de la població afectada i com treballa la Creu Roja després d'un desastre d'aquesta magnitud per a evitar que es desenvolupen i propaguen malalties.

La quantitat lliurada per la Universitat d'Alacant se suma a la ja obtinguda per la Creu Roja en la província d'Alacant a través d'institucions públiques i privades i que supera ja els 25.000 euros.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464