Saltar apartados

La Universitat d'Alacant s'endu el primer premi del II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

La trobada s’ha celebrat a la Universitat de Girona i hi han participat més de seixanta països

Una comunicació sobre la identificació dels espais saludables al campus alacantí ha rebut el màxim reconeixement del simposi

 

Alacant, 10 de juny de 2015

El II Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut, celebrat els passats 3 i 4 de juny a la Universitat de Girona, va reconèixer un treball elaborat a la Universitat d'Alacant sobre la identificació d'espais saludables al campus alacantí amb el primer premi del certamen.

La trobada internacional, en la qual es van presentar més de 60 comunicacions de diferents països, tenia com a objectiu oferir un espai de reflexió i debat adreçat a identificar «actius de salut en els països de l'àrea mediterrània i posar en valor l'articulació dels diferents actors en la promoció de la salut, a més d’identificar noves oportunitats per a promoure-la».

Per part de la Universitat d'Alacant i des de la Facultat de Ciències de la Salut hi van participar els membres de l'equip que treballa en el projecte «Minority Health and Health Disparities International Research Training Program (MHIRT)», desenvolupat entre la Universitat d'Alacant i la de Miami.

La comunicació presentada per l'equip de la UA, «Mapa d'actius en la comunitat universitària. Identificant espais d'oportunitat per a millorar la salut de la Universitat d'Alacant», va ser realitzada per José Ramón Martínez Riera, director del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral de la UA, Rafael Muñoz Guillena, vicerector de Campus i Sostenibilitat, l'infermer Pablo Serna i els estudiants Antonio Javier García Martínez, Sergio Medina Díaz i Mikala Farr, aquesta última de la Universitat de Miami. Un treball que va ser reconegut en el simposi amb el primer premi d'entre totes del comunicacions presentades.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464