Saltar apartados

Les universitats d'Alacant i de l'Havana acorden noves vies de col·laboració

Les dues institucions impulsaran la cotutela de doctorats en les àrees d'Informàtica, Econòmiques i Aigua i Medi Ambient

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha rebut el seu homònim cubà, Gustavo Cabreiro

 

Alacant, 8 de juny de 2015

Les universitats d'Alacant i de l'Havana han acordat aquest matí impulsar noves vies de col·laboració entre les dues institucions, que mantenen una estreta relació des de fa anys.

El rector de la UA, Manuel Palomar, i el seu homònim cubà, Gustavo Cabreiro, han mantingut una trobada en el despatx rectoral, acompanyats de la secretària general de la Universitat, Aranzazu Calzada, i dels vicerectors de Relacions Internacionals, Juan Llopis, Planificació Econòmica, Mónica Martí, Ordenació Acadèmica i Professorat, José Cabezuelo, i Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés.

Durant la reunió s'ha acordat estudiar la possibilitat de desenvolupar doctorats conjunts entre les dues institucions a través de la via de la cotutela en àrees com Informàtica i Econòmiques, a més de fer-ho també a través de l'Institut de l'Aigua, per a temes relacionats amb l'aigua i el medi ambient..

 

UA_UnivLaHabana1
UA_UnivLaHabana2
UA_UnivLaHabana3

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464