Saltar apartados

Una exposició mostra vuitanta projectes de final de carrera d'Arquitectura en Les Cigarreres

La mostra es pot visitar des del passat 5 de juny fins al dia 28 i la complementen diferents activitats durant tot el mes

Alacant, 11 de juny de 2015

El Centre Cultural Les Cigarreres Cultura Contemporània acull, des del passat 5 de juny i fins al pròxim dia 28, una exposició que aplega vuitanta projectes de final de carrera (PFC) de la titulació d'Arquitectura de l'Escola Politècnica (EPS) de la Universitat d'Alacant.

La mostra presenta treballs elaborats pels alumnes entre els anys 2002 i 2015, i estan agrupats en vuit categories, cadascuna de les quals ha comptat amb dos professors de l'Àrea de Projectes Arquitectònics, que han exercit de comissaris.

L'exposició mostra el resultat de la docència de projectes i ha sigut ampliada amb la interpretació que els professors han fet de les propostes contingudes en els projectes. D'aquesta manera, l'exposició mostra no solament el final de l'experiència docent, professional i educativa, sinó també l'inici de línies i programes de treball sobre el futur de la titulació i de l'arquitectura.

Aquests treballs estan agrupats en vuit categories, El model Alacant, Materials cooperants, Dissidències afectives, Arquitectura i subpolítiques, Ecologies especulatives, Domesticommon, Investigació retroactiva, L'extraordinari de l'esdeveniment i El futur de l'objecte.

A més, la mostra consta de tot un seguit d'activitats complementàries com debats, trobades performance o taules redones, a més d'una programació amb esdeveniments diaris fins al diumenge 28 de juny, quan tindrà lloc la clausura.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464