Saltar apartados

Els equips de rem de banc fix de la Universitat d'Alacant aconsegueixen la classificació per al Campionat d'Espanya

Les seccions masculina i femenina, tercera i quarta en les seues respectives lligues regionals, disputaran la competició nacional els dies 23 i 24 de maig a Los Alcázares

 

Alacant, 8 de maig de 2015

L'equip femení de rem del C.D. Universitat d'Alacant ha aconseguit la tercera posició en la Lliga SUMMA de rem de banc fix i d'aquesta manera es classifica per al Campionat d'Espanya de Banc Fix del Mediterrani juntament amb l'equip masculí, que va quedar quart en la seua lliga. El campionat nacional se celebrarà a Los Alcázares (Múrcia) durant els dies 23 i 24 de maig.

Aquest equip femení, creat per l'entrenador Alfonso Penichet Tomás en la temporada 2010/2011, el qual és encara entrenador al costat de María Ramírez, ha anat creixent i reforçant-se temporada rere temporada fins a enguany. Tots dos equips es mesuraran amb els millors equips nacionals d'aquesta disciplina esportiva.

En la puntuació de la Lliga SUMMA regional masculina, el C.D. Universitat d'Alacant només s'ha vist superat pels clubs C.D U. Poliesportiu València, C.R. Confraria de Pescadors de Torrevella i Reial Club de Regates d'Alacant, primer, segon i tercer, respectivament.

Per la seua banda, l'equip femení del C.D. Universitat d'Alacant va quedar tercer per darrere de C.R. Confraria de Pescadors de Torrevella i Club Nàutic Altea, primer i segon, respectivament en la Lliga SUMA regional.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464