Saltar apartados

Obert el termini de preinscripció en estudis de màster universitari per al curs 2015-2016 en la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 13 de maig de 2015

La Universitat d'Alacant ha obert el termini de preinscripció per als cinquanta-tres estudis de màsters universitaris per al pròxim curs acadèmic 2015-2016. Des del divendres 8 de maig i fins al 3 de juliol de 2015 estarà oberta la primera fase. Una segona fase s'obrirà el pròxim 4 de juliol i fins al 6 de setembre de 2015 únicament en els màsters que no hagen cobert totes les places en la fase anterior. No obstant això, també es podran activar en els màsters que hagen cobert l’oferta però que consideren necessari recollir sol·licituds en vista de possibles baixes d'estudiants matriculats.

Per a poder accedir a aquest nivell d'estudis superiors és necessari complir els requisits d'accés establits en l'article 5 de la Normativa sobre títols oficials de màster universitari de la Universitat d'Alacant (BOUA de 20 de desembre de 2012). La sol·licitud es realitzarà exclusivament per mitjà del formulari electrònic disponible en l'adreça web.

Amb la formació de màster s'adquireix especialització professional i es poden continuar estudis de tercer nivell. És el pas previ per a cursar doctorat.

Els sol·licitants han d'adjuntar en el formulari de preinscripció còpia del títol d'accés o còpia del justificant de pagament de les taxes del títol d'accés, així com de la resta de documentació exigida en cada cas, segons s'indica en el formulari de preinscripció de cada màster. Els estudiants admesos hauran de formalitzar la matrícula necessàriament abans del final del termini establit a aquest efecte. En cas de no fer-ho així, decauran en els seus drets d'admissió i matriculació.

El Centre de Formació Contínua estudiarà la documentació presentada per a determinar si la persona sol·licitant compleix algun dels requisits d'accés establits en la normativa. Una vegada que aquest centre determine que la persona sol·licitant reuneix els requisits d'accés, les comissions acadèmiques de cadascun dels màsters estudiaran la documentació presentada de conformitat amb els requisits específics i criteris de valoració de mèrits que, si escau, establisca la memòria de verificació del màster. Aquests criteris es poden consultar en la fitxa del màster que està disponible en l'adreça.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464