Saltar apartados

Pepu Hernández inaugura un Simposium Internacional sobre Activitat Física i Esport en Valors en la UA

L'exseleccionador nacional de bàsquet i campió del món impartirà la conferencia "Razones y emociones de un equipo"

 

 

Alacant, 12 de maig de 2015

La Universitat d'Alacant, a través de la Facultat d'Educació, organitza el Simpòsium Internacional de Primavera «Activitat Física i Esport en Valors». El simpòsium, que es durà a terme els dies 15 i 16 de maig, comptarà amb un acte d'inaugural el dijous 14 de maig a les 18.30 hores, a la sala d'actes de la Facultat d'Educació de la UA, en el qual intervindrà com convidat d'honor l'exseleccionador de bàsquet campió del món Pepu Hernández. Pepu, que actualment és expert en lideratge personal i d'equips, impartirà la conferencia «Razones y emociones de un equipo» i estarà acompanyat pel vicedegà de l'Activitat Física i l'Esport de la UA, Juan Manuel Cortell, i pel director acadèmic del simpòsium , Fede Carreres.

El programa del simpòsium es durà a terme el divendres 15, de 15 a 20.30 hores i el dissabte 16 de 9:30 a 20:30 hores, abordarà diversos temes d'interès en taules d'experts, tallers i conferències com «Deporte de competición y valores» (amb la participació de Xavier Garcia Pujadas, entrenador de bàsquet; Octavio Pérez, preparador físic i facilitador de sons; i el judoka olímpic, Sugoi Uriarte); «Transformando la concepción del alto rendimiento desde los valores»; «Educación física i valores»; «Aplicaciones del aprenendizaje cooperativo en educación física»; «Sport, co working:dinámica de grupos de diálogo entre participantes» o «Propuestas educativas para el desarrollo positivo de los adolescentes a través de las activitades físicas en el medio natural». La conferència de clausura serà a càrrec d'Ángel Sanz (Crow Legacy Company), que parlarà sobre «Cómo canviamos el mundo a través del deporte?

Aquest simpòsium internacional es realitza en col·laboració amb les universitats Miguel Hernández d'Elx, Múrcia, Jaume I i Universitat de València. Els organitzadors afirmen que «aquest II Simposium sorgeix de la necessitat de sumar esforços entre les facultats d'Educació i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de les Universitats públiques de la Comunitat Valenciana i d'institucions públiques i privades, amb el compromís d'aprofundir en les potencialitats i en les limitacions de l'activitat física i l'esport per a educar i transmetre valors».

 

Més informació, programa i ponents

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464