Saltar apartados

El rector felicita esportistes de la UA pels excel·lents resultats en el Campionat Autonòmic i Campionat d'Espanya Universitaris

 

Alacant, 21 de maig de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut avui en les instal·lacions esportives del campus esportistes de la UA per a felicitar-los personalment pels excel·lents resultats en la Competició Autonòmica d'Esport Universitari (CAEU) i el Campionat d'Espanya Universitari (CEU), acompanyat pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, el director del Servei d'Esports, Rafael García, tècnics del mateix servei i entrenadors dels equips.

Els esportistes de la UA han aconseguit noranta-cinc medalles, xifra que suposa  vint-i-nou  medalles més que l’ any passat en la competició autonòmica (CADU), incloses les d'esport de promoció en rem, trail de muntanya i golbol. En aquesta competició han participat un total de tres-cents noranta-quatre esportistes de la UA. Respecte del medaller final en el Campionat d'Espanya Universitari (CEU), els esportistes de la UA han obtingut quinze medalles, amb les quals igualen els resultats que ja van tenir el 2013. En aquesta competició han participat cent quaranta-cinc esportistes de la UA.

Palomar ha volgut destacar «la importància indubtable de l'esport en la formació integral dels estudiants de la UA», i ha mantingut una distesa conversació amb els esportistes per a conèixer les seues experiències i necessitats esportives.

La novetat en aquesta edició ha sigut la incorporació d'una nova modalitat esportiva a la competició CAEU: el golbol. Aquesta disciplina és un esport paralímpic creat per a persones amb deficiències visuals, i per primera vegada hi han participat les universitats d'Alacant, Miguel Hernández i València, pioneres a demanar la inclusió d'aquesta modalitat en els campionats autonòmics universitaris.

Representants dels equips de Bàsquet Masculí (subcampions CAEU), Handbol Masculí (campions CAEU i bronze en CEU), Futbol 7 Femení (subcampiones CAEU), Futbol Sala Femení (campiones CAEU i campiones CEU), Rugbi 7 Femení (subcampiones CAEU), Rugbi 7 Masculí i Voleibol Femení (campiones CAEU), Voleibol Masculí ( subcampions CAEU) formen el nombrós grup d'esportistes que han assistit a la recepció del rector. En categoria CAEU individual, esportistes de la UA han obtingut medalles en els campionats d'escacs, atletisme, triatló, bàdminton, escalada, esgrima, judo, karate, natació, orientació, pàdel, rem, esquaix, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc i vela.

MedallistasUA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464