Saltar apartados

La Universitat d'Alacant rubrica dos acords per al finançament d'empreses de base tecnològica

Uninvest col·laborarà amb la UA i la Fundació Parc Científic per a invertir en el desenvolupament d'empreses innovadores

Sant Vicent del Raspeig, 20 maig de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar ha segellat aquest dimecres dos convenis amb la societat gestora d'entitats de capital risc, Uninvest, per tal potenciar la creació d'empreses de base tecnològica lligades tant a la Universitat com al Parc Científic d'Alacant.

La firma de tots dos convenis, s'ha realitzat al despatx del rector entre el màxim responsable de la institució acadèmica i al mateix temps, president de la Fundació Parc Científic, Manuel Palomar i el president d'Uninvest, Martín Rivas Antón.

L'acord preveu la col·laboració entre la UA i el Parc Científic amb Uninvest, amb l'objectiu de seleccionar empreses innovadores vinculades a les dues primeres per a rebre finançament per part de la societat que representa Rivas Antón i poder, d'aquesta manera, completar el seu periple des del laboratori fins a la creació d'una empresa que gestione els avanços tecnològics generats a la Universitat d'Alacant i al Parc Científic.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464