Saltar apartados

Alumni UA, una comunitat d'experiències

El portal permet que l'antic alumnat, PDI, PAS i treballadors jubilats de la institució formen part d'un fòrum pràctic a escala professional i personal

Campus_UA

Alacant, 29 de maig de 2015

«Perquè tots som Universitat d'Alacant». Aquesta és la filosofia del projecte institucional Alumni UA que coordina el Vicerectorat d'Estudiants. Una aposta per involucrar de manera activa en el desenvolupament de projectes i altres activitats de projecció social i cultural egressats i exalumnes, i també persones que encara que no hagen passat per les seues aules, hagen estat o es troben en l'actualitat vinculades a la Universitat d'Alacant.

«Si alguna cosa és important per a la nostra Universitat», apunta Nuria Grané, «és la trajectòria de totes i cadascuna de les persones que han passat per les nostres aules. En total, més de cent mil persones que s'han convertit en professionals i que, en aquests moments, estan en disposició de poder aportar consells i experiències als qui avui ocupen les aules en què ells i elles es van formar».

En solament unes setmanes, la comunitat Alumni UA suma ja més de vuit-cents membres. Professionals de tots els sectors que, a més de recuperar el contacte amb antics companys i companyes, tenen accés a informació tan útil com ofertes d'ocupació, programes d'inserció laboral i emprenedoria per al seu desenvolupament professional.

 

Prestacions i serveis

Els membres de la comunitat Alumni UA podran obtenir beneficis en diferents recursos i serveis que ofereix la Universitat d'Alacant.

Cada persona donada d'alta en el portal podrà utilitzar en condicions especials les instal·lacions esportives del campus, accedir a activitats culturals, descomptes en determinats títols propis, cursos d'idiomes, cursos d'estiu, cursos a les seus universitàries, ús dels serveis que ofereix la Biblioteca, recursos i serveis TU, participar en programes de voluntariat, en activitats relacionades amb la Universitat Saludable i sostenible, tenir accés als programes d'orientació per a l'ocupació i autoocupació, etc.

Tipus de col·laboració

En aquest sentit, i amb l'objectiu d'unir sinergies, els inscrits es poden convertir voluntàriament en assessora o assessor. Un perfil consultor per a ajudar altres alumni UA en temes i sectors en els quals tinguen experiència.

El Projecte Alumni UA permet participar en un grup d’ambaixadores i ambaixadors per a actuar com a cicerones en qualsevol lloc de residència i servir com a referència a altres alumni UA per a ajudar-los en els primers moments d'estada en una nova ciutat o país.

Així mateix, el projecte permet als alumni UA participar en programes de cooperació i voluntariat que ofereix la Universitat d'Alacant per a la seua comunitat universitària.

Una altra de les modalitats de col·laboració en aquest projecte institucional és la de mecenes. Una proposta per a totes les persones interessades a implicar-se de manera participativa en projectes de la Universitat d'Alacant aportant experiència o col·laborant a finançar-los.

Tota la informació sobre el projecte Alumni UA i el procés d'inscripció es troba en el portal.

 

  

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464