Saltar apartados

El laboratori d'enginyeria civil situa la Universitat d'Alacant en la primera divisió nacional d'aquests estudis

 

Campus_Feb_2015
Lab_grans_estruct
Lab_materials
Lab_materials2
Lab_materials4
Lab_materials3

 

Alacant, 27 de maig de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí el nou laboratori d'enginyeria civil, una infraestructura que situa tant els estudis com la investigació que hi està vinculada en la primera divisió nacional. Palomar ha explicat que es tracta «d'un edifici singular dotat d'instal·lacions i maquinària moderna que permetrà desenvolupar investigació i docència de qualitat adequades a les demandes actuals del mercat laboral». L'edifici ha sigut finançat per fons FEDER i el mobiliari i infraestructures han sigut a càrrec del pressupost universitari.

L'acte inaugural ha comptat amb la participació del vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, el director de l'Escola Politècnica, Andrés Montoyo, i el director del Departament d'Enginyeria Civil, César García.

Els participants han coincidit a destacar el paper de Salvador Ivorra, catedràtic en Estructures, que ha liderat el disseny del projecte a partir de les necessitats que ha d'atendre el nou laboratori. En aquest sentit, el director del departament ha assegurat que la nova infraestructura palesa l'avanç dels estudis vinculats amb aquesta àrea de coneixement. García considera que es « millorarà de manera excel·lent la qualitat de la docència i permetrà incrementar la producció científica dels seus investigadors, cosa que possibilitarà la tan necessària transferència de coneixement i tecnologia».

Durant l'acte s'ha projectat un audiovisual produït pel Taller d'Imatge de la Fundació General que mostra la construcció de l'edifici a través d'enregistraments amb càmera fixa, Després de l’acte inaugural s'ha realitzat un recorregut per les instal·lacions.

 

Reproducir
Reproducir
Tall de veu Manuel Palomar Tall de veu César García

TALLS DE VEU DEL RECTOR, Manuel Palomar i el DIRECTOR DEL DEPARTAMENT D'ENGINYERIA CIVIL, César García.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464