Saltar apartados

L'escriptor argentí Pablo Brescia impartirà dues conferències en la Universitat d'Alacant i presentarà el seu últim llibre

Els actes tindran lloc al CEMAB i a la Seu Ciutat d'Alacant

  

Alacant, 25 de maig de 2015

Demà dimarts 26 de maig, l'escriptor argentí Pablo Brescia impartirà dues conferències en la Universitat d'Alacant, a les 12 hores en el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti (Facultat de Filosofia i Lletres III) i a les 20.15 hores en la Seu Ciutat d'Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4). L'assistència serà lliure fins a completar la capacitat de les sales.

Brescia oferirà la conferència titulada «Fuera de lugar: Hacia una estética de los confines (con un apéndice cortazariano)» i presentarà el seu llibre Cortázar Sampleado (Librosampleados Edicions, 2014), en el qual ha recopilat les impressions i relacions de trenta-dos escriptors actuals amb l'obra de Julio Cortázar, procedents de Buenos Aires, Barcelona, Mèxic, Nova York, París, Chicago, etc. Pablo Brescia va publicar aquest llibre coincidint amb els trenta anys de la mort de Cortázar, el 1984, i amb els cent anys del seu naixement. L'autor vol, amb aquest llibre, deixar testimoniatge de les trobades i desacords dels escriptors/lectors amb els relats, novel·les, assajos, poesia i cartes de Cortázar.

L'argentí Pablo Brescia resideix als Estats Units des del 1986, llicenciat i doctorat per la Universitat de Califòrnia. Actualment és professor, investigador de literatura llatinoamericana en la Universitat del Sud de Florida i redactor d'articles, assajos, entrevistes. Ha publicat els llibres La apariencia de las cosas (1997) i No hay tiempo para la poesía (2011). Va ser guardonat amb el premi d’assaig Miguel de Cervantes i tambié és autor del blog «Preferiría (no) hacerlo»..

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464