Saltar apartados

La Universitat d'Alacant va acollir el cap de setmana la 6a Olimpíada Nacional de Geologia

Els quatre estudiants guanyadors, procedents de Barcelona, Huelva, Murcia i Galícia, competiran al Brasil

 

Alacant, 23 de març de 2015

La Universitat d’Alacant ha sigut seu de la 6a Olimpíada Nacional de Geologia, que ha tingut lloc aquest cap de setmana. Organitzada pel Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de la UA, d’aquesta trobada han eixit quatre guanyadors que aniran a l’Olimpíada Internacional de Geologia que enguany tindrà lloc al Brasil. Els quatre estudiants que passaran a la final són Helena Ubach, de l’equip de Barcelona 2, Jonatan Romero, de Huelva, Álvaro Álvarez, de l’equip de Múrcia i Marta Prieto, del de Galícia.

En total han participat 105 estudiants organitzats en 35 equips procedents de tot el territori nacional. Les jornades s’han desenvolupat en el Campus de Sant Vicent del Raspeig, on, a més de l’examen olímpic, s’han dut a terme nombroses activitats educatives i divulgatives al voltant de les Ciències de la Terra, com tallers de cristal·lització, ruta pel Jardí de Roques de la UA, tallers de geofísica, paleontologia i mineralogia.

Premiats_OlimpiadaGeologia

Imatge dels quatre estudiants guanyadors

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464