Saltar apartados

La universitat búlgara de Plovdiv utilitzarà el Campus de la UA com a model

El rector de Plovdiv s'ha desplaçat a la UA a aquest efecte i ha mantingut una trobada institucional amb Manuel Palomar

 

Alacant, 11 de març de 2015

El rector de la UA, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el seu homòleg de la Universitat de Plóvdiv (Bulgària), Zapryan Kozludzhov, que s'ha traslladat al campus alacantí per a conèixer de primera mà la seua planificació i edificis. Kozludzhov ha assegurat que la seua universitat està en ple procés de planificació urbanística i volen utilitzar el campus de la UA com a model.

El rector búlgar ha estat acompanyat pel professor Veselin Kmetov, que ha impartit en la UA un curs Erasmus + sobre qualitat en laboratoris analítics.

El professor de Química Analítica de la UA Antonio Canals, doctor honoris causa per la Universitat de Plóvdiv, ha actuat com a amfitrió en una trobada a la qual han assistit Reyes González, directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació, i Andrés Montoyo, director de l'Escola Politècnica Superior.

Manuel Palomar ha agraït la visita als representants de Plóvdiv i ha posat de manifest la seua intenció d'incrementar les accions d'intercanvi d'estudiants, professors i investigadors de les dues universitats, entre les quals ja existeix un conveni de col·laboració.

Kozludzhov ha comentat que els estudiants i professors de la seua universitat que ja han participat en un intercanvi o estada en la UA han mostrat un grau de satisfacció molt elevat, per davant de les altres universitats europees. «Ells se senten ací com a casa», ha confirmat

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464