Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial d'Aparelladors intercanvien l'accés als seus fons bibliogràfics

L’acord és fruit d’un conveni específic subscrit entre les dues institucions

 

Alacant, 11 de març de 2015

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president del Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació d’Alacant, COAATIEA, Gregorio Alemañ, han subscrit aquest matí un conveni específic de col·laboració que permetrà l’accés recíproc als fons bibliogràfics respectius. Per part del COAATIEA, es donaran, a més, dos exemplars de cadascuna de les seues publicacions i només es podrà accedir als recursos universitaris des dels equips de dins del campus.

Segons Alemañ, la idea és intensificar la relació amb la UA i establir un contacte més directe i primerenc amb els recentment egressats avançant-lo, fins i tot, als últims anys d’estudis. El president del COAATIEA considera essencial que els nous col·legiats "mantinguen el vincle universitari" i l’accés a determinats serveis com el d’aquest tipus de materials i fons "interessants tant per a l’exercici de la professió com per a les docència i la investigació".

Les dues institucions consideren important treballar juntes per a potenciar la imatge de la professió a nivell social, mitjançant la promoció de l’edició i la difusió de determinades publicacions "que poden ser d’utilitat tant per a la docència i la investigació com per als professionals en actiu".

Com assegura el rector, "es posen en valor uns estudis que exporten egressats a països amb economies emergents com els Emirats Àrabs, el Brasil i determinats països europeus, ja que entre el 20 i el 25% dels recentment titulats troba ocupació fora d’Espanya".

L’acte ha tingut la presència de la vicerectora d’Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez, de qui depenen els serveis de Biblioteca, i també de Remedios Blanes, directora d’aquest servei a la UA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464