Saltar apartados

Mónica Moreno dirigirà l'Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant

 

 

Alacant, 13 de març de 2015

La professora Mónica Moreno Seco, del Departament d’Humanitats Contemporànies dirigeix des d’avui l’Institut Universitari d’Investigació d’Estudis de Gènere. Amb el nomenament, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, culmina el procés de creació d’aquest Institut que naix amb l’aval i la trajectòria prèvia del Centre d’Estudis sobre la Dona, CEM/CED.

Durant l’acte, en què hi ha hagut un nombrós públic, el rector, Manuel Palomar, ha agraït l’esforç i la dedicació de la professora Nieves Montesinos que a més de ser l’última directora del CEM/CED ha sigut la persona que ha liderat la posada en marxa de l’Institut. Palomar ha encoratjat el nou equip a consolidar un bagatge que es remunta a prop de dues dècades.

Per la seua banda, Nieves Montesinos ha confessat la seua emoció en veure com culminen amb èxit anys de treball pel reconeixement de la perspectiva de gènere i els estudis sobre la dona.

La nova directora, Mónica Moreno, ha expressat l’agraïment pel lloc i la seua satisfacció perquè l’esforç previ ha motivat l’avanç d’uns estudis que cada vegada tenen més importància social i científica. Moreno assegura que el nou institut “ha de sumar interessos i seguir avançant en la perspectiva de gènere des d’un punt de vista multidisciplinar”. “Estem compromeses amb l’avanç de la igualtat i amb el paper que ha de fer la Investigació en aquest sentit”, ha dit.

Durant l’acte, la nova directora ha rebut un ram de flors per part de la resta d’integrants de l’Institut Universitari.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464