Saltar apartados

Asisa col·laborarà amb la Universitat d'Alacant en la promoció d'hàbits saludables

Aquest matí s'ha signat el conveni entre el rector de la UA, Manuel Palomar, i el delegat mèdic d'Asisa, Federico Ballenilla

L'acord preveu la realització de tallers per part d'especialistes de la companyia mèdica sobre educació per a la salut, pautes d'alimentació saludable o actuació davant situacions de risc, entre altres

Conveni_ Asisa1 Conveni_ Asisa2

Alacant. Dimarts 3 de novembre de 2015

La Universitat d'Alacant i Asisa han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure la col·laboració en el foment d'activitats i campanyes de sensibilització adreçades a l'educació per a la salut, envelliment saludable i qualitat de vida.

L'acord l'han subscrit el rector de la institució acadèmica, Manuel Palomar, i el delegat mèdic provincial d'Asisa, Federico Ballenilla. Aquest és el segon any que es du a terme aquesta iniciativa conjunta entre les dues institucions.

El conveni signat preveu la realització de diferents tallers, que impartiran especialistes de la companyia mèdica adreçats principalment al col·lectiu de persones grans. En total, sis activitats que tractaran «educació per a la salut del pacient anticoagulat»; «reanimació cardiopulmonar bàsica en l'adult»; «reanimació cardiopulmonar bàsica en pediatria»; «pautes d'alimentació saludable a l'edat adulta»; «actuació davant les ferides, hemorràgies, picadures...» i «detecció precoç, prevenció i l'atenció de la demència».

Palomar ha destacat que «estem contents de donar continuïtat a aquest acord que ja ha demostrat ser de gran interès», amb la novetat que en aquesta ocasió els tallers s'impartiran a la Seu d'Alacant, «cosa que els farà encara més accessibles al públic».

El responsable d'Asisa també s'ha mostrat content amb un conveni que «ens dóna l'oportunitat de treballar un camp fonamental en la medicina, com és la prevenció».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464