Saltar apartados

La UA se suma al projecte europeu SportGo per a donar suport a la gestió de clubs esportius semiprofessionals

 

SportGo_Logo

Alacant. Divendres, 6 de novembre de 2015

L'esport és un dels pilars més importants de la salut i els clubs tenen un paper primordial oferint activitats esportives bàsiques que contribueixen a la seua millora. En aquest marc, la Universitat d'Alacant se sumisca al projecte europeu SportGo per a recolzar la gestió de clubs semi-professionals assegurant unes bones condicions per als seus membres actius.

La seua idea principal és recolzar la gestió d'aquests centres mitjançant el desenvolupament d'un programa de formació pràctica, millorar les estructures disponibles, i implementar una adreça rendible dels clubs esportius semi-professionals

A més, SportGo reforça els òrgans de gestió esportiva, tant nacionals com a regionals, mitjançant la seua oferta de formació i les seues capacitats per a instruir als representants dels clubs esportius.

Un altre dels pilars d'aquest projecte europeu és intercanviar i transferir els coneixements relacionats amb la gestió i direcció de clubs esportius des de les Institucions d'Educació Superior als clubs esportius, i viceversa.

Finançat per la Unió Europea en el marc del programa Erasmus+, formen part del projecte al costat de la Universitat d'Alacant, una de les universitats capdavanteres en ciència aplicades a Àustria, la FH Joanneum; la Universitat de l'Oest d'Hongria; la Universitat de Sarajevo; la Universitat eslovena de Ljubljana; la Real Federació Espanyola d'Hoquei, entre altres entitats i associacions esportives de tota Europa.

Reunion_SportGo

Una de les reunions emmarcades en el projecte SportGo celebrada a Eslovènia

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464