Saltar apartados

La clínica Dr. Soler premiarà els millors alumnes del màster d'Optometria i Salut Visual

La Universitat i la Fundació Dr. Soler han signat aquest dimecres el conveni per a crear els Premis a l’Excel·lència Acadèmica en el màster en Optometria Clínica i Visió

 

Dr_Soler1
Dr_Soler2
Dr_Soler4

 

Alacant. Dimecres 18 de novembre de 2015

La Universitat d’Alacant i la Fundació Dr. Soler han signat dos convenis aquest dimecres amb l’objectiu, per una banda de premiar els alumnes del màster en Optometria Clínica i Visió i per l’altra, col·laborar en el desenvolupament d’activitats d’investigació, formació i divulgació.

L’acord, que han signat el rector de la Universitat, Manuel Palomar i Fernando Soler, president de la Fundació Dr. Soler, preveu en primer lloc crear els Premis a l’Excel·lència Acadèmica en el màster en Optometria Clínica i Visió, els quals premiarien els dos millors expedients dels alumnes d’aquest màster.

El primer premi estaria dotat de 300 euros i el segon de 250, aportats íntegrament per la Fundació Dr. Soler, a més d’un diploma acreditatiu. A més, el premi inclou la possibilitat que la Fundació oferisca un contracte en pràctiques en la Clínica Dr. Soler a un dels dos premiats.

Per altra banda, el segon acord rubricat aquest dimecres, consta d’un conveni de col·laboració per a “establir nous mètodes per a la realització en comú d’activitats de divulgació, formació i investigació”.

El rector de la Universitat, Manuel Palomar ha qualificat de gratificant poder “dur endavant acords d’aquestes característiques, que redunden directament en els nostres estudiants ja que els ofereix oportunitats en el mercat laboral, a més d’incentius com són els premis”.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464