Saltar apartados

El Consell de Govern de la UA aprova el Reglament d'avaluació dels aprenentatges

A la reunió també s'hi ha aprovat el Reglament d'usos lingüístics i el rector ha destacat la participació de la Universitat en el programa Campus d'Excel·lència Internacional

 

Alacant. Divendres 27 de novembre de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha donat compte al Consell de Govern de l'última reunió del Consell d'Universitats, presidit pel nou ministre d'Educació, Iñigo Méndez, una trobada en la qual els rectors van reivindicar el restabliment de «l'autonomia universitària perduda» en comparació d’altres universitats europees.

En el mateix informe ha explicat que el ministeri elaborarà un mapa del coneixement de les universitats espanyoles amb l'objectiu d'identificar les àrees científiques i de coneixement de cada universitat i que es tornarà a convocar el programa Campus d'Excel·lència Internacional en el qual la Universitat d'Alacant participarà a través del CAMPUSHABITAT5U.

El Consell de Govern també ha aprovat per unanimitat el nou Reglament per a l'avaluació dels aprenentatges, el qual preveu dos tipus d'avaluació, una de general i una d’alternativa, que s'aplicaria de manera específica als alumnes que n’acrediten la necessitat. El reglament aprovat ha tingut en compte diferents normatives en la seua elaboració, com l'Estatut de l'estudiant, la Llei orgànica d'universitats o l'Estatut de la Universitat d'Alacant.

També per consens s'ha aprovat el Reglament d'usos lingüístics de la Universitat d'Alacant. El desplegament del Pla de Política Lingüística preveu disposar d’una normativa general sobre els usos lingüístics institucionals que faça possible un ús equilibrat de les llengües oficials i, en determinats contextos, d’altres llengües d’ús internacional. Tot això amb la finalitat de complir tots aquests manaments i assolir els objectius de promoció i consolidació del valencià com a llengua pròpia, i amb l’objectiu de donar un impuls a la configuració d’un marc multilingüe tant de les activitats acadèmiques com institucionals i administratives.

 

Consell_GobiernoNOV

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464